Styrelse skal lette rekruttering af udenlandske medarbejdere

18. september 2015 Erhverv

images (2)Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) er oprettet som led af Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet efter folketingsvalget i juni 2015.

SIRI har som hovedformål at understøtte, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan få velkvalificerede udlændinge som medarbejdere og studerende, og at regeringens integrationspolitik bliver implementeret i kommunerne.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

SIRI behandler ansøgninger om opholdstilladelse efter bl.a. fast-track ordningen, beløbsordningen, positivlisten, greencardordningen og etableringskortordningen. Styrelsen behandler desuden ansøgninger om opholdstilladelse som studerende eller Phd-studerende samt om ophold som praktikant, volontør og efter working holiday-aftalerne. Styrelsen har også ansvaret for kontrol af, at betingelserne for opholdstilladelser efter opholdsordningerne overholdes.

Behandling af ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse på Færøerne og i Grønland hører også under SIRI.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden af SIRI’s væsentlige opgaver er at understøtte, at regeringens integrationspolitik bliver til effektiv praksis i kommunerne, bl.a. ved udvikling og afprøvning af nye indsatser og fremme af uddannelses- og beskæftigelsesmæssige tiltag, fx projekter, puljer og kampagner.

Læs mere om Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...