Succes-forfatteren Anne Mette Hancock besøger barndomsbyen Gråsten

14. oktober 2018 Kultur

Mandag den 22. oktober kl. 16.30 kan du møde en Gråsten-pige, der har fået succes som forfatter.

Det er Anne Mette Hancock, som i 2017 debuterede som krimiforfatter med ”Ligblomsten”.

Hun vandt hurtigt læsernes gunst og blev hædret med Det Danske Kriminalakademis debutantpris. skriver Gråsten bibliotek.

I juni i år udkom seriens anden bog ”Mercedessnittet”.

“Jeg har altid skrevet, men aldrig sådan at jeg gik og drømte om at leve af det. Så det at blive forfatter var altså en drøm, som jeg slet ikke vidste, jeg havde”, siger Anne Mette Hancock, der er journalistuddannet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg følte, at fakta ligesom begrænsede mig og ville meget hellere fortælle alle de historier, som jeg har indeni end jeg ville skrive andres historier”, siger Anne Mette Hancock.

Anne Mette Hancock arbejder i øjeblikket på seriens tredje bind – og den skulle efter sigende lægge vejen forbi Gråsten. Hvad det betyder, vil forfatteren måske løfte sløret for til foredraget på Biblioteket Gråsten.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...