Succes-forfatteren Anne Mette Hancock besøger barndomsbyen Gråsten

14. oktober 2018 Kultur

Mandag den 22. oktober kl. 16.30 kan du møde en Gråsten-pige, der har fået succes som forfatter.

Det er Anne Mette Hancock, som i 2017 debuterede som krimiforfatter med ”Ligblomsten”.

Hun vandt hurtigt læsernes gunst og blev hædret med Det Danske Kriminalakademis debutantpris. skriver Gråsten bibliotek.

I juni i år udkom seriens anden bog ”Mercedessnittet”.

“Jeg har altid skrevet, men aldrig sådan at jeg gik og drømte om at leve af det. Så det at blive forfatter var altså en drøm, som jeg slet ikke vidste, jeg havde”, siger Anne Mette Hancock, der er journalistuddannet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg følte, at fakta ligesom begrænsede mig og ville meget hellere fortælle alle de historier, som jeg har indeni end jeg ville skrive andres historier”, siger Anne Mette Hancock.

Anne Mette Hancock arbejder i øjeblikket på seriens tredje bind – og den skulle efter sigende lægge vejen forbi Gråsten. Hvad det betyder, vil forfatteren måske løfte sløret for til foredraget på Biblioteket Gråsten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Der ser ikke ud til at være råd til skolerenoveringer og cykelstier i de kommende år

17. august 2022 Politik

Hvis byrådspolitikerne kigger i krystalkuglen lige nu, så er der udsigt til at der skal skrues alvorligt ned for renoveringen af blandt andet skoler og daginstitutioner i de kommende år og vi skal heller ikke regne med, at der laves ret meget cykelsti. Det skyldes, at kommunen ret uventet står med regningen for byggeriet af […]

Læs mere...