Succes ifølge KL: Ressourceforløb gavner en ud af tre borgere

10. november 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Næsten hver tredje borger afslutter sit ressourceforløb med at blive visiteret til et fleksjob eller komme i job. Godt halvdelen af borgerne i ressourceforløb har fået en større tro på en fremtid på arbejdsmarkedet.

Det viser en analyse, som KL udgiver med publikationen ”Fra førtidspension til ressourceforløb – Indblik i udfordringer og jobcentrenes indsats”.

Hertil kommer, at hver tredje borger er blevet bedre til at tackle sine helbredsmæssige problemer og har efterfølgende mindre brug for hjælp fra det offentlige.

Det betyder samtidig, at to ud af tre ikke kommer i beskæftigelse samt at to ud af tre i ressourceforløb ikke bliver bedre til at tackle helbredsmæssige problemer eller får brug for mindre hjælp.

”De positive vurderinger skal dog ikke få os til at hvile på laurbærrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil fortsat være et stort udviklingsarbejde for at skabe en endnu bedre sammenhængende indsats i kommunerne, hvor ressourcer fra beskæftigelses-, social- og sundhedsområdet skaber forandring og nye muligheder i borgernes liv,” siger formand for KLs  arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg Thomas Kastrup-Larsen til KL.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...