Sundeved: Håndboldklub hjælper folk af med juletræerne

10. december 2019 Sundeved

Julen er i fuld gang og i de fleste hjem kommer der i disse dage fine og flotte juletræer ind og pynter.

Når julen så lakker mod enden, står man med bøvlet med at skulle skaffe sig af med træet igen.

Håndboldklubben Sundeved HK har løsningen.

”Vi kommer og henter juletræerne lørdag den 4. januar mellem kl. 10 og 12” fortæller formanden for Sundeved HK Alice Witt i en pressemeddelelse.

Sundeved HK tilbyder i år, at komme rundt inden for byskiltene i Nybøl, Vester Sottrup, Øster Sottrup, Avnbøl, Ullerup, Blans, Stenderup og Snogbæk og samle folks juletræer ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det koster 25 kroner at få hentet sit juletræ og alle pengene går til håndboldklubbens børn- og ungehold.

Sundeved HK har over 125 aktive børn og unge spillere som mangler penge til bolde, turneringer og aktiviteter.

”På denne måde, håber vi på, at folk vil støtte os, så hjælper vi dem til gængæld med at komme af med deres juletræer”, fortæller formand Alice Witt.

Det er spillerne selv, trænere og forældre som bruger en lørdag på at hjælpe folk af med deres juletræer. Alle træerne bliver efterfølgende kørt på genbrugspladsen, hvor de bliver omsat til flis og muld.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at komme af med sit juletræ lørdag den 4. januar, sætter man det ud til vejen og på træet binder man en pose med 25 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...