Sundheds- og ældreminister vil have status på BIOS

3. august 2015 Erhverv

Om mindre end en måned overtager hollandske Bios ambulancekørslen fra Falck i størstedelen af Region biosSyddanmark. Men selv om Bios det seneste år har forsøgt at hverve reddere i både ind- og udland, mangler selskabet stadig godt 200 reddere for at nå op i nærheden af de 558 fuldtidsstillinger, som regionen har betegnet som ideelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Politiken mandag.

I Bios understreger direktør Morten Hansen, at han stadig er i fuld gang med at ansætte reddere, og at selskabet er klar:

“Det har vi lovet regionen. Det lover vi også borgerne i regionen”.

Thyge Nielsen fra det udvalg i Region Syddanmark, der sider med ansvaret for ambulancekørslen siger til TV2, at han garanterer, at både borgere i Region Syddanmark og Sundhedsministeren kan sove trygt.

Flere politikere og eksperter tvivler på, at Bios bliver klar, og nu går sundheds- og ældreminister Sophie Løhde ind i sagen.region3

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er fuldstændig afgørende, at regionens borgere kan være helt trygge ved, at de også efter 1. september kan blive kørt til sygehuset i en ambulance, hvis de for eksempel bliver ramt af et hjertestop. Jeg vil bede mit ministerium tage kontakt til Region Syddanmark for at få en status på, hvordan det skrider frem med tilrettelæggelsen af den fremtidige ambulancekørsel i regionen”, lyder det i en e-mail fra ministeren til Politiken.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...