Sundhedschefen ser optimistisk på Corona-situationen

15. marts 2021 COVID-19

I den seneste uge har der været enkelte tilfælde af Corona-smitte på et par af de lokale skoler, men det får ikke sundhedschef Michael Skriver til at rynke panden.

“De tilfælde giver ikke grund til bekymringer. Smitten er her jo og fordi skolerne er meget hurtige til at reagere, så breder smitten sig ikke til en masse børn og forældre”, siger Michael Skriver til SønderborgNYT. Skolerne har kontakten til børnenes forældre og kan derfor hurtigt få bremset en smitte-spredning.

Familie og bekendte spreder smitten

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedsforvaltningen har jævnligt samtaler med Styrelsen for Patientsikkerhed, som har navn og adresse på alle smittede i hele landet.

“De fortæller os, hvor vi skal være særligt opmærksomme og lige nu siger styrelsen, at smitten sker i familier og bekendtskabskredse”, siger sundhedschefen og tilføjer, at kommunens sundhedsberedskab er meget hurtigt til at reagere, når der popper smitte op på skoler og andre steder.

“Når folk husker at holde afstand og vi samtidig er hurtige til at kredse smitten ind, så kan vi holde et lavt smittetryk”, siger Michael Skriver. Lige nu er det den britiske Corona-variant, som er i omløb.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...