Sundhedsforvaltningen laver smittesporing på Dybbøl-Skolen og Statsskolen

26. maj 2021 Samfund

Sundhedsforvaltningen har brugt en del af onsdagen på at holde møde med Styrelsen for Patientsikkerhed og emnet var smittesporing.

“Lige nu er der gang i smittesporing på Dybbøl-Skolen og på Statsskolen, så jeg vil opfodre til, at alle der har en eller flere fra familien, som går på en af de to skoler – eller på anden måde kommer tæt på elever derfra – bliver testet for Corona”, siger sundhedschef Michael Skriver

Hvis man bliver testet positiv i en kviktest, så skal man isolere sig og hurtigst muligt bestille tid til en pcr-test – er den også poisitiv, så skal man fortsat isolere sig indtil man får en negativ test.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er meget vigtigt, at Corona-smittede isolerer sig – og viser det sig, at det ikke er muligt, så kan de ringe til kommmunen, der står klar til at hjælpe”, siger Michael Skriver.

Han opfordrer også de mange foreninger, som snart skal holde sommer-afslutninger til at overveje, om det er en god idé at samle mange børn og unge på én gang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...