Sundhedshus Nordborg: Skal træningscentrets lokaler stå tomme?

18. maj 2015 Nordborg

Bjarne Eliasen, Nordborg,  skriver:

Lukningen af Sundhedshusets træningscenter i Nordborg giver anledning til en lang række spørgsmål. Især, når det indtryk kommunen giver på sin hjemmeside, står i grel modsætning til de handlinger, vi har set offentligt indtil nu.

Citat fra Sønderborg Kommunens hjemmeside om Sundhedscentret:

Sundhedscentret sætter din sundhed i centrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har samlet en bred vifte af sundhedstilbud, der skal være med til at sikre din sundhed og trivsel. Vi lægger vægt på forebyggelse af sygdom.sundhed1

”Du finder nogle af Sundhedscentrets tilbud på Sundhedshuset i Nordborg

Når/hvis træningscentret lukker, hvilke tilbud er der så til borgerne på Sundhedshuset i Nordborg? Vel og mærke tilbud til borgere, der på frivillig basis og for egen regning tager hånd om deres sundhed.

Hvad er det for et signal kommunen sender til borgerne i Nordborg, når stort set alle tilbud om forebyggende sundhed er i Sønderborg?

Skal det nuværende træningslokale stå tomt eller er der andre, der har ytret ønske om at bruge det, og i så fald til hvilket formål?

Det ville være dejligt at få svar på disse spørgsmål.

Dertil kommer, at det for mig at se vil være en politisk fiasko at have tomme lokaler i Sundhedshuset. På nuværende tidspunkt har jeg ikke hørt nogen politiker blande sig og komme med et forslag til løsning af udfordringen om træningscentrets fremtid.

Det ville også være dejligt, hvis det skete.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk