Sundhedshuset i Gråsten er nu officelt åbent

7. juni 2019 Gråsten

Fredag blev Sundhedshuset i Gråsten inviet og dermed er et virkeligt langvarigt forløb endelig slut.

“Nu er der fire kommunale tilbud, to lægepraksisser, en tandlæge og en fysioterapeutet i Sundhedshuset”, sagde Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget i sin indvielsestale af gråstenernes nye sundhedshus.

Det første tilløb til Sundhedshuset blev taget i 2014, hvor Byrådet bad forvaltningen om at undersøge mulighederne for at placere et sundhedshus i Gråsten.

Der blev peget på tre kommunale grunde eller bygninger – og der blev holdt et brugermøde for at undersøge muligheden for at få et sundhedshus med kommunale og private aktører.

“I foråret 2015 bliver muligheden for at lægge Sundhedshuset ved Ulsnæscentret og den endelige godkendelse om, at kommunen køber en ejerlejlighed i centret, kommer i marts 2017”, sagde Helge Larsen til de mange besøgende, der er med til indvielsen.

“Når der laves en aftale om offentligt-privat samarbejde, så skal der holdes mange møder og det blev der. Men i marts i år overdrages lejhligheden til Sønderborg Kommune”, sagde Helge Larsen.

Helge Larsen fortæller til SønderborgNYT, at for ham har det været resultatet af samarbejdet mellem kommune og private, der blev holdt fokus på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg havde ikke sat en tidsfrist på”, siger Helge Larsen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk