Sundhedshuset i Gråsten skal indvies

29. maj 2019 Gråsten

Barnet var lidt vanskeligt at undfange, og i graviditeten kom der også nogle komplikationer til. Til gengæld forløb fødslen fint, og barnet vokser nu til alles tilfredshed.

Sådan kan man billedlig talt beskrive Sundhedshus Gråstens tilblivelse. Det første tilløb til opførelsen af sundhedshuset blev gjort i 2014, hvor Byrådet i forbindelse med budgettet for 2014-2017 bad om en forundersøgelse af mulighederne for at lave et fælles sundhedshus i Gråsten, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere forslag var inde i billedet, men i anden omgang blev der peget på Ulsnæs-Centret, hvor sundhedshuset nu ligger.

”Huset ligger godt i forhold til områdets infrastruktur, og så har det samtidig været med til at give centret et løft, som man kun kan glæde sig over. Jeg regner også med, at centrets butikker er glade for, at sundhedshuset har givet mere ’liv i gaden’ og måske lidt flere kunder”, siger formand for Sundhedsudvalget Helge Larsen, i forbindelse med, at kommunen og sundhedshusets øvrige aktører inviterer til åbent hus.

Indvielsesprogrammet omfatter et arrangement fredag den 7. juni for inviterede gæster og samarbejdspartnere fra kl. 14, mens offentligheden inviteres indenfor fra kl. 15.30 til 17.

Butikkerne i Ulsnæs-centret benytter samtidig lejligheden til at hygge om centrets gæster med en række tiltag og musikalsk underholdning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk