Sundhedsministeren har aktier i Novo Nordisk

21. januar 2017 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Kan man være sundhedsminister og stå i spidsen for en ny diabeteshandlingsplan – og samtidig have sin pensionsopsparing investeret i aktier hos insulin-giganten Novo Nordisk?

Det siger sundhedsminister Ellen Trane Nørby ja til..

Hun har som alle andre ministre udfyldt et oplysningsskema om sine personlige økonomiske forhold. Her fremgår det, at Ellen Trane Nørby – som en del af sin ratepension og kapitalpension – ejer aktier i Novo Nordisk for samlet set 237.

Artiklen fortsætter under annoncen

000 kroner.

“Jeg vil lade det være op til folk selv at vurdere, om de mener, at aktier, som er erhvervet, længe før jeg blev sundhedsminister, spiller ind i mit politiske arbejde”, siger Ellen Trane Nørby i en skriftlig kommentar til Avisen.dk

Ellen Trane Nørby oplyser til Avisen.dk, at aktiernes samlede værdi i dag er lidt mindre end 120.000 kroner. Novo Nordisk har haft det svært i 2016.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...