Sundhedsmyndighederne: Butikker op til 5000 kvadratmeter kan åbne med restriktioner

23. februar 2021 Erhverv

Sundhedsminister Magnus Heunicke sagde mandag aften til DR, at en stor del af butikkerne på baggrund af en corona-ekspertgruppes beregninger kan åbne landsdækkende de kommende uger.

“Når det drejer sig om en stor del af butikkerne, er der også godt nyt fra myndighederne og ekspertgruppen. Der vurderer man, at man kan lave en landsdækkende åbning. Sundhedsmyndighederne og indsatsgruppen indstiller på nationalt niveau, at udvalgsvarebutikker op til 5000 kvadratmeter genåbnes med midlertidigt skærpede kvadratmeterkrav”, siger ministeren til DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det savner vi bestemt og det bliver bare dejligt, når det sker”, siger centerchef Flemming Enghave fra Borgen Shopping. Flemming Enghave er også medlem af bestyrelsen i Sønderborg Handel.

Borgen har over 15.000 kvadratmeter butikker.

“Så vi får ikke lov til at åbne i denne omgang og det var heller ikke ventet”, siger Flemming Enghave.

“Men Borgens butikker kommer jo et skridt nærmere deres åbning, når først de øvrige butikker er i gang”.

Onsdag fortæller regeringen, hvad der bliver åbnet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...