Sundhedspolitikerne enige om at støtte natur-fitnessanlæg i Augustenborg

3. marts 2021 Augustenborg

Det glæder Peter Thomsen fra Venstre, at udvalgspolitikerne i Sundhedsudvalgsmøde tirsdag i enighed imødekom Hertugbyens Udviklingsforums ansøgning om tilskud til et naturfitness-anlæg i Augustenborg.

“Der er bevilget 100000 kroner til anlægget, der skal ligge på det grønne område nedenfor Lægehuset i Augustenborg. Der vil blive opført 8 – 10 fitness stationer i træ til glæde for byens borgere og turister, børn og unge, voksne og ældre og hvem der måtte komme forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan man være aktiv ude”, siger Peter Thomsen, som selv bor i Augustenborg i en pressemeddelelse.

Aktiv Spot, som anlægget hedder, er en del af et større projekt, som Hertugbyens Udviklingsforum har sat i søen. Projektet er en del af området omkring Lillehav, hvor Udviklingsforum ønsker at omkranse hele Lillehav med en sti med flere forskellige aktiviteter, som vil komme løbende til. Hertugbyens Udviklingsforum arbejder hele tiden med projekter, som skal være med til at gøre byen mere attraktiv for både borgere, turister og nye tilflyttere.

“Vi har allerede fået Kaninsøen renset, der er bygget shelter ude i skoven og lavet bålplads og nu er der startet et projekt op, hvor vi gerne vil renovere og gøre Badehusene mere attraktive og indbydende. Ligeledes skal man nu i gang med at renovere og forbedre adgangsbroen ud til vandskiklubben. Man har også været med omkring udgivelsen af bogen om Hertugbyen Augustenborg, som Peter Remontius  har skrevet.  Der ligger flere projekter på bedding”, siger Peter Thomsen.

De løbende tilsyn med Aktiv Spot vil ske i et samarbejde mellem Hertugbyens Udviklingsforum og Midtals Idrætsforening.

Alle disse aktiviteter støtter helt op omkring den bystrategi, der er lavet for Hertugbyen Augustenborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...