Sundhedsudvalget deler godt 200.000 kroner ud

13. august 2015 Sundeved

Som frivillig forening og organisation kan det nogle gange være svært at strække budgettet tilstrækkeligt til alle de ting, man ønsker at sætte i gang for den målgruppe, man arbejder med. Derfor kan frivillige foreninger, organisationer og grupper søge Sønderborg Kommune om tilskud til deres arbejde.

Helge Larsen ved, hvor vigtigt alt det frivillige, sociale arbejde er.

Helge Larsen ved, hvor vigtigt alt det frivillige, sociale arbejde er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beløbet der er til rådighed til uddeling udgør 222.826 kr. og fordeles blandt 25 ansøgere. Deres arbejde er meget forskelligt og falder ind under kategorier som arbejdet med handicappede, arbejdet med ældre, arbejdet med børn og unge og humanitært arbejde.

Formand for kommunens sundhedsudvalg, Helge Larsen glæder sig over, at så mange ansøgere får glæde af pengene:

“Det frivilligt sociale arbejde er en meget vigtig del af, at vores sociale fundament i samfundet fungerer. Vi kan ikke undvære det, og derfor er det rigtig godt formål, pengene går til”, siger Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...