Sundhedsuge: Anettes Fodpleje besøgte Butterfly Fitness

27. oktober 2015 Sundeved

I denne uge er der et lidt bredere fokus på sundhed i Butterfly Fitness i Sønderborg og der er inviteret en række gæster, der alle kan tilbyde noget indenfor den brede palet, der rummer sundhed og velvære.

Sundhed er nemlig fysisk, psykisk og socialt velvære.

Anette kører ud og behandler fødder.

Anette kører ud og behandler fødder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fodbehandling er bestemt velvære og det gør altså ikke ondt”, siger chefen i enmandsvirksomheden Anettes Fodpleje. Tirsdag eftermiddag tilbød hun medlemmer hos Butterfly Fitness en dejlig behandling af fødderne.

“De fleste af mine kunder er ældre mennesker, men der er bestemt også yngre. Den yngste, jeg har behandlet fødder på, er otte år”, siger Anette til SønderborgNYT. Hun har besøgt mødregrupper, været til pigeaftener og har været surprice til både ham og hende. Anttes Fodplje skal kunderne ikke lede efter. Det er nemlig hende, der tager ud til kunderne.

“Man skal bare ringe på 2857 4468, så aftaler vi en tid”, siger Anette. Det koster 300 kroner for en behandling, men en del ældre kunder kan få støtte fra kommunen.

Alle behandlinger sluttes af med fodmassage, siger Anette.

Alle behandlinger sluttes af med fodmassage, siger Anette.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodpleje hjælper mod hård hud, nedgroede negle, ligtorne og hælerevner.

“Og det skønne er, at jeg altid slutter med en behagelig fodmassage”, siger Anette.

Klik HER og se, hvem mere, der kigger ind i Butterfly Fitness.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...