Super service trækker flere kunder til City Car Wash

10. marts 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

For et par år siden åbnede Ferat Gashe sin City Car Wash under den tidligere brandstation i Sønderborg og det har han på intet tidspunkt fortrudt.

“Jeg indrømmer gerne, jeg havde meget om ørerne de første otte måneder og jeg tabte også tolv kilo”, siger Ferat Gashe til SønderborgNYT. Det var drømmen om at være selvstædig, der lå bag hans forretningsidé.

“Det går rigtigt godt og jeg er virkelig glad. Jeg har adskillige stamkunder og flere og flere kommer og får vasket bilen i City Car WAsh”, siger Ferat Gashe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er kommet pænt med nye kunder til.

“Og de er kommet, fordi andre kunder har talt pænt med det arbejde, som vi leverer”, siger Frat Gashe. Netop det med, at tilfredse kunder fortæller om ens forretning, det er den allerbedste form for reklame, man kan opnår.

Det med at have tilæfredse kunder har været et vigtigt mål for Ferat Gashe.

“Jeg gør det bedste, som jeg kan for at give god service og jeg er meget omhyggelig med det arbejde, som jeg laver”, siger han.

Hurtigt en ren bil

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg begyndte at komme i City Car Wash, fordi nogle bekendte fortalte om stedet”, siger en kunde, der venter, mens hans bil bliver gjort ren både udvendig og indvendig.

Hvis jeg skulle have vasket bilen selv og også have gjort den ren indvendig, så ville det meste af eftermiddagen være gået med det”, siger han.

“Her går det meget stærkere og lige om lidt triller jeg afsted i en bil, der er lige så ren som en ny”.