SuperBrugsen præsenterede og solgte gode vine i Late Night Live Shopping på SønderborgNYTs Facebookside

1. juli 2021 Erhverv

Torsdag aften havde SønderborgNYT premiere på Late Night Live Shopping fra studiet i Borgen, hvor købmand Karsten Hansen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved samt uddeler og sommelier fra SuperBrugsen i Augustenborg, Per Beierholm havde linet en masse gode vine op.

Udsendelsen var samtidig en test for SønderborgNYT, som vender tilbage med flere Late Night Live Shopping-udsendelser fra midten af august, når SønderborgNYT TV vender tilbage fra sommerferie.

“Det var sjovt at prøve at være med i den direkte udsendelse og jeg kan sagtens forestille mig, det er noget, som vi prøver igen”, siger Per Beierholm, der gennem udsendelsen fortalte lidt om de vine, der blev solgt til en særdeles god pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du klikker på linket nederst i artiklen og ser udsendelsen, så har du frem til fredag klokken 20 til at bestille vine til super priser.

Også købmand Karsten Hansen er godt tilfreds:

“Jeg er sikker på, at sådan nogle udsendelser er vejen frem og jeg er spændt på at følge med i, hvor meget der bliver solgt frem til fredag aften”, siger han.

Her kan du se SønderborgNYTs tv-udsendelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...