SuperBrugsens ansatte snuppede en tasketyv

31. maj 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mandag fik politiet flere anmeldelser om tasketyverier.

Kl. 14:56 var en 68-årig kvinde i SuperBrugsen i Broager for at handle. Da hun forlod stedet fulgte en kvinde efter hende og et stykke fra Brugsen gik hun helt tæt på den 68-årige og snuppede en pung ud af den 68-åriges skuldertaske. Personalet fra SuperBrugsen var heldigvis fulgt efter, fordi de havde bemærket at kvinden blev forfulgt og de kunne derfor pågribe den 19-årig bulgarske kvinde og senere overgive hende til politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved Bilka i Sønderborg blev en hel taske stjålet mellem kl. 14 og 14:20 i går eftermiddag. Tasken var en brun stoftaske der indeholdt en mobiltelefon, en blok, nogle kuglepenne og en pung med diverse kort og 2.000 kr. i kontanter. Det hele havde en værdi af 4.000 kr.

I samme tidsrum blev en brun skindpung stjålet ved Netto på Bro Centervej i Augustenborg. Pungen blev stjålet op af en taske der tilhører en 57-årig kvinde fra Asserballeskov, der var i Netto for at handle.

“Om der er tale om samme gerningsmænd ved vi ikke, men det er der noget der tyder på”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk