Superflot deltager-antal til jobmesse

20. maj 2022 Samfund
Jobmesse. Foto: Ole Kæhler
Jobmesse. Foto: Ole Kæhler

Torsdag eftermiddag var der jobmesse i Salen på Hotel Sønderborg Kaserne og der var 36 stande med virksomheder, som var på udkig efter medarbejdere. Der kom omkring 450 mennesker indenfor og ifølge Arbejdsmarkedsudvalgets formand, Jan Prokopek Jensen, så var der 280 egnede kandidater til 300 jobs.

“Jeg synes, det var et helt fantastisk arrangement, som Jobcenter og Tilflytterservice havde sat sammen og det var overraskende, at der mødte så mange mennesker op”, sagde Jan Prokopek Jensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurant Torve-Hallen havde en stand på messen og det var restauratør Paul Loichtl selv, som stod klar til at hilse på messegæsterne.

“Jeg er her, fordi jeg leder efter nogle kvalificerede medarbejdere. Vi skal bruge tjenere og pizzabagere”, sagde restauratøren.

Virksomheden Bitzer var også mødt op og det skyldes, at de altid er på udkig efter medarbejdere.

“Vi er en ‘ingeniørtung’ virksomhed og det er altid svært at finde medarbejdere med specialviden”, sagde Claus Jensen fra Bitzer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har længe været kendt, at den kommunale hjemmepleje mangler folk og de havde også sikret sig en stand på jobmessen.

“Vi er med på messen for at vise, der mangler varme hænder – og vi ved, at der er en del, som ikke vil arbejde aften, nat og weekend”, siger medarbejderne i standen.

“Dem kan vi fortælle, at vi er i gang med at indføre fleksible vagtplaner, hvor medarbejderne byder ind på de vagter, som de vil have”.

Du kan SE BILLEDER HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...