Susanne Hansen fejrer 25-års jubilæum hos OJ Electronics

12. september 2022 Erhverv
Susanne Hansen. Privat foto
Susanne Hansen. Privat foto

42-årige Susanne Hansen kunne den 28. juli fejre sit 25-års jubilæum hos elektronikvirksomheden OJ Electronics, der med base i Sønderborg designer og udvikler elektroniske styringer til elektrisk gulvvarme samt HVAC Controls & Drives.

Susanne Hansen startede i 1997 som lærling, inden hun tre år senere blev udlært elektronikfagtekniker – en stilling, hun har siddet i frem til i dag.

”For mig er OJ Electronics som én, stor familie. Der er ingen lukkede døre, og man har altid mulighed for at række ud til en kollega. Og så er der stor gensidig tillid blandt alle, hvilket virkelig er en motivation til hver dag at yde sit bedste”, siger Susanne Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den familiære ånd

Fra sin plads i virksomhedens reparationsafdeling har Susanne Hansen fra første parket været vidne til den udvikling, OJ Electronics har gennemgået det seneste kvarte århundrede. På medarbejdersiden er OJ Electronics gået fra cirka 40 personer til i dag at være omkring 180, og så har den teknologiske udvikling betydet, at de produkter, Susanne Hansen til daglig har fingrene i, er blevet betydeligt mindre af størrelse.

Ansvar er der også blevet mere af, da Susanne Hansen i dag varetager rollen som lærlingeansvarlig. Én ting har dog ikke ændret sig, og det er den familiære ånd, der altid har kendetegnet OJ Electronics som arbejdsplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det betyder, at jeg er glad, når jeg kommer på arbejde, og at jeg er glad, når jeg går hjem”.

25 år mere?

Det vigtigste for Susanne Hansen er, at hun føler sig godt tilpas, og at hun er omgivet af gode kollegaer. Det oplever hun hos OJ Electronics, hvorfor det ikke er utænkeligt, at hun sætter 25 år mere i banken.

”Nu må vi se – jeg har i hvert fald aldrig drømt om at søge andre steder hen”, siger Susanne Hansen.

Når Susanne Hansen ikke er begravet i elektroniske styringer, bruger hun tiden på jagt samt på sine børn og familie.

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af sommerferie blev Susanne Hansens jubilæum fejret hos OJ Electronics den 2. september.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...