Svært for Sønderborg Handel at hjælpe butikkerne

9. januar 2021 Erhverv

Nogle butiksejere er taget i sommerhuset og andre forsøger at få reddet lidt omsætning via eksempelvis Facebook, hvis de ikke allerede har en hjemmeside, som de kan sælge fra.

“Jeg har set, at Huset Torré slår videoer på Facebook, hvor der bliver vist varer frem og fortalt om dem. Det er en glimrende idé”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Citychefen har været i kontakt med flere af de nedlukkede butikker.

“Men butikkerne er jo vidt forskellige, så man kan ikke bare lave en fælles plan, der får gang i omsætningen hos dem alle”, siger Axel Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På en eller anden måde så må hver enkelt butiksejer finde frem til, hvad der er det rigtige for deres butik og så gøre det, der skal til”, siger han. Og for nogle er det rigtige at vente på, at myndighederne begynder at genåbne landet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...