Svage led i regionens øverste ledelse skal ud

31. oktober 2015 Politik

Den advokatundersøgelse, som Region Syddanmarks direktør Jane Kraglund bestilte som noget af det første efter sin indtræden den 1. oktober, er på trapperne.

Undersøgelsen blev bestilt efter det i september kom frem, at daværende regionrådsformand Carl Holsts personlige sekretær havde ændret i bilag og dermed skjult udgifter for 16.000 kroner.

Hårene i suppen skal pilles op kan betyde, at svage ledere skal smides på porten.

“Hårene i suppen skal pilles op” – kan betyde, at svage ledere skal smides på porten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et af landets førende advokatfirmaer, Kromann Reumert, der står bag, og undersøgelsen, som skal kortlægge eventuelle uregelmæssigheder og problemer i den øverste ledelse, forventes klar til politisk drøftelse på regionens forretningsudvalgsmøde den 11. november.

“Det er ikke en undersøgelse, som går efter at finde ulovligheder, men den seneste tid har afsløret, at der i den øverste ledelse er hår i suppen, som skal identificeres og pilles op”, siger Jane Kraglund ifølge Fyens Stiftstidende.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu ved jeg jo ikke, hvad der kommer til at stå i rapporten. Men jeg har en forventning om, at den kommer med en forklaring på, hvad der er sket, og hvad vi skal gøre for at rette op på tingene. Den sidste tid viser, at der er nogle forhold, som vi skal arbejde med”, siger Jane Kraglund

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...