Sven Jensen er gået fra Slesvigsk Parti

7. oktober 2014 Politik

Pressemeddelelse:

Sven Jensen har meddelt, at han forlader Slesvigsk Parti og flertalsgruppen i Sønderborg Byråd, og at han tager sit mandat med i opposition. Vi tager Sven Jensens beslutning til efterretning og respekterer de regler, der gælder ved sådant et skifte – det er demokratiets spilleregler. Men vi ærgrer os naturligvis over, at miste det ene byrådsmandat, som vælgerne gav Slesvigsk Parti, og i særdeleshed Stephan Kleinschmidt, ved valget i november sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt Siger farvel til Sven Jensen, som gik til Venstre.

Stephan Kleinschmidt Siger farvel til Sven Jensen, som gik til Venstre.

Slesvigsk Parti har gennem de seneste ni år været en stabil kraft i de skiftende flertalsgrupper i Sønderborg Byråd. Derfor er det vigtigt at slå fast, at Slesvigsk Partis politik og arbejde i Byrådet forbliver uændret. Vi står på mål for de afta- ler, vi har indgået. Både i forbindelse med konstitueringen og i det løbende byrådsarbejde – naturligvis på nær de hverv, som Sven Jensen har fået i kraft af Slesvigsk Partis mandattal.

Vi må konstatere at Sven Jensens tilgang til byrådsarbejdet ikke har kunnet forenes med SlesvigskSlesvigsk Partis. Men vi ønsker Sven Jensen held og lykke med sit videre arbejde.

Stephan Kleinschmidt og Bodil Matzewska fortsætter deres gode og konstruktive samarbejde – både med flertalsgruppen og resten af Byrådet.


Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk