Sven Jensen er gået fra Slesvigsk Parti

7. oktober 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Sven Jensen har meddelt, at han forlader Slesvigsk Parti og flertalsgruppen i Sønderborg Byråd, og at han tager sit mandat med i opposition. Vi tager Sven Jensens beslutning til efterretning og respekterer de regler, der gælder ved sådant et skifte – det er demokratiets spilleregler. Men vi ærgrer os naturligvis over, at miste det ene byrådsmandat, som vælgerne gav Slesvigsk Parti, og i særdeleshed Stephan Kleinschmidt, ved valget i november sidste år.

Stephan Kleinschmidt Siger farvel til Sven Jensen, som gik til Venstre.

Stephan Kleinschmidt Siger farvel til Sven Jensen, som gik til Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Slesvigsk Parti har gennem de seneste ni år været en stabil kraft i de skiftende flertalsgrupper i Sønderborg Byråd. Derfor er det vigtigt at slå fast, at Slesvigsk Partis politik og arbejde i Byrådet forbliver uændret. Vi står på mål for de afta- ler, vi har indgået. Både i forbindelse med konstitueringen og i det løbende byrådsarbejde – naturligvis på nær de hverv, som Sven Jensen har fået i kraft af Slesvigsk Partis mandattal.

Vi må konstatere at Sven Jensens tilgang til byrådsarbejdet ikke har kunnet forenes med SlesvigskSlesvigsk Partis. Men vi ønsker Sven Jensen held og lykke med sit videre arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt og Bodil Matzewska fortsætter deres gode og konstruktive samarbejde – både med flertalsgruppen og resten af Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen


17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...