Sven Jensen forstår frustrationerne hos Ligeværd

13. november 2013 Debat

Byrådskandidat Sven Jensen, Slesvigsk Parti, skriver:

Jørn Thrane, formand for Lokalforeningen Ligeværd i Sønderborg, påpeger i en artikel på Sønderborg Nyt sin frustration over, at  politikerne er ligeglade med de unge fra Ligeværd og efter en personlig snak omkring køkkenbordet kan jeg godt forstå ham.

Der er pt. 4 STU tilbud i Sønderborg Kommune som desværre kun ligger i tiden fra 9.00 – 13.00. Vi har et Jobcenter, hvor mange af de unge oplever, at man ikke tager hensyn til deres behov og formåen. Vi har en langsom og besværlig sagsbehandling omkring visitation til eftermiddags-tilbuddene samt til døgninstitutioner udenfor kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørn Thrane fra Ligeværd arbejder op ad bakke for de unge med særlige behov.

Jørn Thrane fra Ligeværd arbejder op ad bakke for de unge med særlige behov.

Sven Jensen, Slesvigsk Parti.

Sven Jensen, Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal sørge for, at de unge kommer videre og får det bedst mulige tilbud til at lære, hvordan man begå sig i den voksne verden, knytte sociale kontakter samt tage en uddannelse og derved forsørge sig selv så vidt som det nu er muligt.

Der findes gode eksempler syd for grænsen, hvor man har oprettet virksomheder og institutioner hvor der bliver arbejdet målrettet med de unge samt at de kan tage en uddannelse og nogle steder også har et arbejde efterfølgende i en værksted, restaurant eller som gartner i tilknyttede virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan man hente viden og inspiration fra.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...