Sven Jensen: Nu skal vi holde øje med trivslen i Børn og Familie

19. januar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der har gennem mange måneder angiveligt været en del turbulens i Børn og Familie-afdelingen i Sønderborg Kommune.

“Men nu går lederen åbenbart på pension og så ser vi, hvordan det kommer til at gå fremadrettet”, siger Sven Jensen fra Venstres byrådsgruppe til SønderborgNYT. Han nævner, at der også har været en del uro omkring netop den afgående leder.

“Men nu kan kommunen spare en dyr undersøgelse af Børn og Familie-området”, siger Sven Jensen, der gennem længere tid uden held har forsøgt at få en undersøgelse i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nu skal vi ikke bruge tid på at snakke om, hvorfor Marianne Korsgaard Helms trækker sig, men i stedet holde øje med, at medarbejderne trives i Børn og Familie-afdelingen”, siger Sven Jensen.

Direktør for Børne- og Uddannelsesforvaltningens direktør, Carsten Lund, har i en mail orienteret byrådsmedlemmer, medarbejdere og SønderborgNYT om Marianne Korsgaard Helms ønske om at gå pension til sommer.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...