Sven Jensen: Vi skal have balance mellem by og land

18. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Sven Jensen, Slesvigsk Parti, skriver:

Jeg stiller op til kommunalvalget tirsdag den 19. november for Slesvigsk Parti, hvor jeg er nummer 3 på listen. Det gør jeg fordi, jeg har en særlig interesse i at investere i børns fremtid og vil bruge min indflydelse til at forhindre at alt bliver centraliseret i Sønderborg.

Sven Jensen, Slesvigsk Parti.

Sven Jensen, Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg kan love at arbejde for de ting, som jeg er gået til valg på, så de bliver gennemført. Jeg træffer ikke beslutningerne selv, men jeg vil være vælgernes talerør i byrådet. Jeg vil endvidere ikke ligge min stemme til eventuelle lukninger af blandt andet skoler og børnehaver”

Min  interesse for politik startede med mit virke som  formand for skolebestyrelsen i Rinkenæs. Jeg stiller op  med følgende mærkesager.

Børn og unge

Alle børn har ret til en fornuftig uddannelse. Så jeg støtter den nye skolereform, der by42træder i kraft den 1. august 2014. Jeg er overbevist om, at forældre skal have indflydelse på hvilket skoletilbud, deres børn skal have, herunder hvilken skole, der er bedst egnet. Der skal være et mangfoldigt tilbud af både små, store, fri- og privatskoler i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvikling i landdistrikterne

Jeg vil arbejde for at der sker en udvikling ude i landdistrikter. Det er for mig vigtigt at komme i dialog med de ildsjæle, der bor i hele kommunen. Ildsjælende er nøglen til udvikling og forandring ude i lokalområderne.

For at skabe en bedre balance mellem Sønderborg By og de omkring liggende landdistrikter, kunne jeg godt tænke sig bedre busforbindelser mellem de store og mindre byer i kommunen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk