Svend Erik Petersen: Aabenraa er en fattig Sønderborg-forstad

25. januar 2014 Debat

Byrådsmedlem Svend Erik Petersen, Socialdemokraterne, skriver:

Debatten om sygeplejeskolens fremtidige placering kører nu. Tove Larsen var ude efter den mens hun endnu var borgmester i Åbenrå. Jeg troede efterhånden Åbenrå havde fået nok raget til sig med akutsygehuset og hele psykiatriområdet og at byrådet i Åbenrå ville indstille deres krig mod Sønderborg.

Svend Erik Petersen ser Aabenraa som en fattig forstad til Sønderborg.

Svend Erik Petersen ser Aabenraa som en fattig forstad til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligeledes håbede jeg, at et nyt byråd i Sønderborg og Åbenrå kunne give en ny start på en bedre fremtid sammen. Desværre fortsætter det nye byråd i Åbenrå linjen som Tove Larsen har fulgt i hendes regeringstid. Jeg er rystet og finder det beskæmmende at en kommune åbenbart er så fattig at de har brug for konstant at genere nabokommunerne med at stjæle arbejdspladser fra dem. I skulle skamme jer.
Og lad os så lige slå fast:
Uddannelsesinstitutionerne på Alsion har et optageområde som rækker helt til Kina. Faktisk er der en hel del studerende fra Kina. Optageområdet fejler vist ikke noget. Mange unge både fra Sønderborg og Åbenrå rejser til København, Odense, Århus m.v. for at studere. Så kan de unge vel også rejse til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her sker der da noget for de unge – også i fritiden.
Tove Larsen siger Sønderborg er en blindtarm! Jeg påstår, Åbenrå er en fattig forstad til Sønderborg.

Jeg kan skam også godt smide med mudder på nabokommunen, når jeg på den måde bliver provokeret!

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>