Svend Erik Petersen: Aabenraa er en fattig Sønderborg-forstad

25. januar 2014 Debat

Byrådsmedlem Svend Erik Petersen, Socialdemokraterne, skriver:

Debatten om sygeplejeskolens fremtidige placering kører nu. Tove Larsen var ude efter den mens hun endnu var borgmester i Åbenrå. Jeg troede efterhånden Åbenrå havde fået nok raget til sig med akutsygehuset og hele psykiatriområdet og at byrådet i Åbenrå ville indstille deres krig mod Sønderborg.

Svend Erik Petersen ser Aabenraa som en fattig forstad til Sønderborg.

Svend Erik Petersen ser Aabenraa som en fattig forstad til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligeledes håbede jeg, at et nyt byråd i Sønderborg og Åbenrå kunne give en ny start på en bedre fremtid sammen. Desværre fortsætter det nye byråd i Åbenrå linjen som Tove Larsen har fulgt i hendes regeringstid. Jeg er rystet og finder det beskæmmende at en kommune åbenbart er så fattig at de har brug for konstant at genere nabokommunerne med at stjæle arbejdspladser fra dem. I skulle skamme jer.
Og lad os så lige slå fast:
Uddannelsesinstitutionerne på Alsion har et optageområde som rækker helt til Kina. Faktisk er der en hel del studerende fra Kina. Optageområdet fejler vist ikke noget. Mange unge både fra Sønderborg og Åbenrå rejser til København, Odense, Århus m.v. for at studere. Så kan de unge vel også rejse til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her sker der da noget for de unge – også i fritiden.
Tove Larsen siger Sønderborg er en blindtarm! Jeg påstår, Åbenrå er en fattig forstad til Sønderborg.

Jeg kan skam også godt smide med mudder på nabokommunen, når jeg på den måde bliver provokeret!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...