Svend Erik Petersen: Bevar velfærden!

12. juni 2015 Politik

Svend Erik Petersen, Socialdemokraterne, skriver:

Stort set alle partier i “blå blok” lover skattelettelser.penge

Det medfører jo så uværgerligt mindre indtægter til vores fælles kasse – statskassen.

Mindre indtægter til statskassen betyder jo så også at der er færre penge at give tilbage til borgerne i form af velfærd. Såfremt Lars Løkke bliver statsminister vil vi derfor opleve nedskæringer i velfærden som jo typisk rammer de svageste borgere. Børn, ældre, syge, folk på overførselsindkomster m.v. de kommer uværgerligt til at betale prisen for skattelettelser som primært tilfalder de rigeste i borgere i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os beholde vores samfund hvor vi tager fornuftigt hånd om alle som har behov for det. Det er det samfund jeg ønsker og kæmper for.

Stem Socialdemokratisk den 18. juni og gerne på vores lokale kandidat Benny Engelbrecht. Hvis rød blok bevarer magten så ved vi at regeringen vil bevare det samfund vi kender og i takt med at der bliver råd til det vil give endnu bedre velfærd til de svageste borgere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...