Svend Erik Petersen: Husk nu at stemme til ældrerådsvalget

16. oktober 2017 Sønderborg

Svend Erik Petersen, Vollerup, skriver:

I disse dage er der valg til ældrerådet. Eftersom jeg også har passeret de 60, har jeg også – for første gang – modtaget en stemmeseddel og en kandidatliste.

Ældrerådet er en meget vigtig medspiller i politikernes/kommunens bestræbelser på at give vore ældre den individuelle hjælp som behøves for at have et godt liv.

Et stort område med rigtig mange udfordringer, men hvor forholdene – særligt de sidste 4 år – i Sønderborg kommune, er blevet væsentligt forbedret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dejligt at se de kvalificerede kandidater som er opstillet til rådet. Det er vigtigt vi får valgt nogle gode medlemmer til rådet for, at vi politikere kan få nogle kvalificerede høringssvar inden vi træffer afgørende beslutninger indenfor ældreområdet. Det har vi fået hidtil og det tror jeg bestemt også vi vil få fremadrettet.

Jeg har afgivet min stemme og jeg vil opfordre alle som har modtaget en stemmeseddel til også at stemme på en kandidat.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...