Svend Erik Petersen: Husk nu at stemme til ældrerådsvalget

16. oktober 2017 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Svend Erik Petersen, Vollerup, skriver:

I disse dage er der valg til ældrerådet. Eftersom jeg også har passeret de 60, har jeg også – for første gang – modtaget en stemmeseddel og en kandidatliste.

Ældrerådet er en meget vigtig medspiller i politikernes/kommunens bestræbelser på at give vore ældre den individuelle hjælp som behøves for at have et godt liv.

Et stort område med rigtig mange udfordringer, men hvor forholdene – særligt de sidste 4 år – i Sønderborg kommune, er blevet væsentligt forbedret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dejligt at se de kvalificerede kandidater som er opstillet til rådet. Det er vigtigt vi får valgt nogle gode medlemmer til rådet for, at vi politikere kan få nogle kvalificerede høringssvar inden vi træffer afgørende beslutninger indenfor ældreområdet. Det har vi fået hidtil og det tror jeg bestemt også vi vil få fremadrettet.

Jeg har afgivet min stemme og jeg vil opfordre alle som har modtaget en stemmeseddel til også at stemme på en kandidat.

 

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...