Svend Schütt: Det går forrygende godt i KGGO

14. februar 2016 Gråsten

På generalforsamlingen i KGGO kunne formanden, Svend Schütt berette, at det på alle måder går glimrende i foreningen. 2016-02-11 17.52.57

“Vi har en god økonomi og vi har gang i flere ting”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT. Blandt meget andet hjælper foreningen med ved Julehjælpsindsamlingen: Jul med Hjertet i Gråsten og De enliges Jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nyt er, at det fremover skal hedde Juleaften for alle i Gråsten. Der blev jo ligesom hægtet en del af, når der stod, det var de enliges”, siger formanden.

“Vi var også så heldige, at forskellige sponsorer gav os en tandemcykel, der står flot parkeret hos ipnordic”, siger han. Nyt er også, at viceborgmester Aase Nyegaard er blevet protektor for foreningen.

“Ved juleindsamlingen spurgte hun, hvordan hun  kunne hjælpe os og efter en tids overvejelse blv vi enige om, det ville være godt at have en projektor og det sagde hun ja til at være”, siger Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Æblegrillpølser

kggoDet er Svend Schütt, der skal æren for, at der findes Æblegrillpølser og KGGO gør en stor indsats for både at sælge og reklamere for dem. Det falder jo fint i tråd med Gråstenæblet, der også er et Gråsten-varemærke.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi sæler æblegrillpølser ved Ulsnæscentret, på Torvet og vi har været helt i Vejle og grille”, siger Svend Schütt.

Traditioner

Det store kørestols-idrætsstævne i Ahlmannsparken, Med og uden handicap i Gråsten, kommer også på programmet i 2016.

“Og i år flytter vi det til den 3. september, så tilskuere ikke skal vælge mellem at opleve vores stævne og Tønderfestival”, siger Svend Schütt. I år bliver det ikke alene lokalpolitikere, der skal deltage i kørestols-sportsgrenene, men også butiksejere fra Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Æblefestivallen i Gråsten har KGGO været en del af de seneste to år, hvor de har været på Tovet.

“Vi sikrer underholdning i teltet”, siger Svcend Schütt, der er i gang med at tænke tanker om, hvem der skal på Gråsten-æblefestival-plakat-2015-ca.-700scenen i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Som noget nyt, har vi sat os for, vi vil med til dragefestival i Egernsund i år. Vi skal nu lige snakke om, hvordan vi kan deltage”, siger formanden.

Det er stadig et ønske, at et eller flere medlemmer kommer med nogle ideer til, hvad man kan gøre i fælles flok i vintertiden.

“Et år var vi i Tivoli og det var mest af alt bare hundekoldt”, siger Svend Schütt.

Bestyrelsen

Formand: Svend Schütt (på valg i 2017)
Kasserer: Thomas Lorensen (på valg 2019)
Bestyrelsesmedlem: Ragnhild Nissen (på valg i lige årstal)
Bestyrelsesmedlem: Christen Mathiesen (på valg i lige årstal)
Bestyrelsesmedlem: Margrethe Friis (på valg i ulige årstal)

Som et forfriskende krydderi på generalforsamlingen, så dukkede  Hugo Rohde Petersen og Karen Lassen op og spillede nogle numre.

12143120_10207258253355829_7827421355050333132_n

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...