Svend Schütt fra KGGO er nomineret af Fantastiske Frivillige

11. november 2016 Gråsten

Røde Kors hylder i samarbejde med Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse Danmarks fantastiske frivillige. Dem, der har overskud til at være noget for os andre, for fællesskabet, for de ensomme, misbrugerne, eller bare de skolebørn, der har svært ved matematik.

Fantastiske Frivilliges hjemmeside har folk i hele landet skrevet om godt 500 kandidater, som de synes, fortjener en pris for deres indsats – og nu har Røde Kors og samarbejdspartnerne fundet ti finalister, der skal til København for at blive hyldet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den 30. november er jeg inviteret til konference om frivillighed, hvor Røde Kors også vil kåre og offentliggøre vinderen af Fantastiske Frivillige. Vinderen er én af de 10 finalister, men har ikke fået besked endnu og han eller hun får det først at vide, når de kårer vedkommende til selve konferencen”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT. Han er med rette stolt over at være blandt de ti finalister.

“Ja, bare det at være blandt de 500 på hjemmesiden er jo flot, fordi der er jo nogen, der har bemærket det arbejde, som frivillige går og laver”, siger Svend Schütt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kan følges til København med endnu en finalist. Nemlig Henrik Christensen fra FDF Gråsten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...