Svendeprøve: Syttendes konditorelev fik både udmærkelse og med guldmedalje

8. april 2022 Erhverv
Anja Quorp Rehling Jensen. Pressefoto
Anja Quorp Rehling Jensen. Pressefoto

Restaurant Syttendes konditorelev, Anja Quorp Rehling Jensen, fra Fynshav bestod torsdag sin svendeprøve på Konditorskolen i Ringsted.

Svendeprøven blev belønnet med både en Sensorisk Udmærkelse fra Saint Honoré Ordenen, som kun uddeles til én elev om året, samt en guldmedalje, der kun uddeles yderst sjældent.

Med guldmedaljen følger et gavekort på 10.000 kroner.

“Det er en virkelig flot præstation, og vi er meget stolte af hendes flotte resultat”, siger Syttendes køkkenchef, Peter Rødsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anja Quorp Rehling Jensen får ikke travlt med at skrive ansøgninger den kommende tid. Hun fortsætter nemlig på Syttende, når hendes elevtid er overstået i juni.

“Jeg har nydt min tid på Syttende, og jeg glæder mig til også at være en del af restauranten og teamet i fremtiden”, fortæller hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sydals

Bilist kørte galt og ringede til politiet

1. februar 2023 112

Tirsdag ringede en 18-årig kvinde til politiet, fordi hun kørte galt i Høruphav. “Hun kom kørende fra Østerbakken og ud på Sønder Landevej, hvor hun påkørte en anden bil”, siger John Weber fra politiet. “Det lidt pudsige ved sagen er, at den bil, som hun ramte, den forsvandt fra stedet”, siger han videre og tilføjer, […]

Læs mere...