Svenstrup Friskole blev julepyntet

27. november 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Op til wekenden var det tid til den årlige juleklippedag på Svenstrup Friskole og traditionen tro mødte en stor flok glade og forventningsfulde forældre og bedsteforældre op sammen med eleverne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen startede med et par julesange og et lille eventyr om udfordringerne ved at have en levende elefant i en juleudstilling inden vi gik ud i de klasseværelserne, hvor der var gjort klar til en række forskellige værksteder, skriver Svenstrup Friskole i en pressemeddelelse.

I år har vi sat fokus på genbrug, eller upcycling som det hedder på nydansk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så i stedet for at bruge masser af nyt glanspapir, blev der lavet guirlander af gamle ugeblade og reklamer, stjerner af paprørene fra toiletruller og stjernestrimler af gavepapir og matematikopgaver.

Et par af de store elever valgte at flette årets største stjerne af nogle endeløse papirbaner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stjernen blev godt 1,2 meter bred og da vi ikke har et juletræ, som er stort nok, er den endt på skolens kontor, hvor den nu hænger midt i det hele og minder os om, at fokus på naturvidenskab ikke står i vejen for elevernes kreativitet.

I et klasseværelse blev der bygget juledekorationer og adventskranse til den store guldmedalje, mens en anden flok elever og forældre bagte småkager og pebernødder i skolekøkkenet – her var der alene tale om genbrug af opskrifterne.

Dagens kreative arbejde sluttede med endnu en sang, inden vi alle gik løs på havregrynskugler, småkager og saftevand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt i alt fik vi en vellykket start på årets julerier. Skolen er pyntet efter alle kunstens regler og vi fik endnu en gang lejlighed til at vise forældrene, at skolen igen er på ret kurs.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...