SwipBox får ny direktør

3. juni 2020 Erhverv

Jens Rom tiltrådte i SwipBox tidligere i år og besad stillingen som chief business development officer og har dermed været ansvarlig for virksomhedens forretningsudvikling. Jens Rom har flere end 30 års erfaring med topledelse i Danmark såvel som i udlandet og seneste position var landechef for logistikfirmaet Bring i Danmark og Finland.

”Jeg er meget beæret over muligheden for at tiltræde som direktør i SwipBox og jeg har i mange år beundret deres innovationsånd og fokus på kvalitet, så det er med meget stor ydmyghed, jeg nu påtager mig rollen”, siger Jens Rom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grundlæggeren af SwipBox, Allan Kaczmarek, som til dagligt bor i Nybøl, har siden 2016 stået stærk og målrettet ved roret og sejlet SwipBox ud på nye, internationale eventyr, hvor virksomheden har udvidet eksplosivt til hele verden.

Især deres nyeste produkt, SwipBox Infinity pakkeboksen, er et banebrydende, teknologisk produkt, der er blevet modtaget meget positivt i markedet – herhjemme opererer pakkeboks-løsningen under navnet Nærboks. Førerpositionen i markedet skal nu fastholdes, og Allan Kaczmarek vil derfor være en uundværlig del og fokusere på hans store passion; teknologisk produktudvikling.

”Jeg har i lang tid haft et stort ønske om at vende tilbage til der, hvor jeg har min helt store passion: teknologi og innovation og det får jeg nu mulighed for. Jeg er utrolig stolt af at have fået en så stærk profil som Jens Rom med ombord, og jeg overlader med stor ro i maven roret til ham. Jens Rom er den helt rette til at udnytte vinduet i markedet og vi er meget heldige at få så kompetent en profil til at stå i spidsen for SwipBox”, siger Allan Kaczmarek.

“Jeg har rigtigt mange ideer, som er poppet op og nu får jeg tiden til at arbejde med dem”, siger Allan Kaczmarek til SønderborgNYT. Det passer ham rigtigt fint, at Jens Rom nu skal tage sig af alt det administrative.

Øverst: Jens Rom, foto: Swipbox

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk