Syd Energi beklager manglende kundeinformation

30. maj 2016 REGIONALT Skrevet af: Michael Kjær

Som SønderborgNYT kunne fortælle tidligere (læs artikel hér) har Forbrugerombudsmanden rejst kritik af selskabets markedsføring. Det er selskabet Gul Strøm der har klaget til Forbrugerombudsmanden om en række forhold i Syd Energis markedsføring i starten af 2015 og har fået medhold i tre, ud af en lang række klagepunkter.

I en pressemeddelelse beklager Syd Energi sagen og oplyser at markedsføringen på selskabets hjemmeside efterfølgende er blev ændret og rettet allerede tilbage i 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

” I SE (red: Syd Energi) arbejder vi hver dag for de bedste kundeoplevelser og det er vigtigt for os, at vores kunder er trygge ved at handle med os. Vi tager Forbrugerombudsmandens ord til os og vil arbejde endnu hårdere for at informere kunderne på en ligetil og retvisende facon, uden at det går ud over vores kundeservice og kundernes onlineoplevelser med SE”, siger Thomas Fugl, direktør, SE Energi & Klima Privat.

SE Energi & Klima arbejder hver dag for at give de bedste kundeoplevelser og drive en åben og gennemskueligvirksomhed med kunderne i centrum. Derfor er det også med stor beklagelse, at vi må erkende at vi på tre klagepunkter ikke har givet tilstrækkelig, retvisende information i 2015, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...