Sydbank fejrede 40 år med Bente Holm Skylvad ombord

Sydbanks Bente Holm Skylvad fejres med en reception. Foto: Ole Kæhler
Sydbanks Bente Holm Skylvad fejres med en reception. Foto: Ole Kæhler
1. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag eftermiddag fejrede Sydbank i Sønderborg, at områdedirektør Bente Holm Skylvad har været i banken i hele 40 år – og blandt andre holdt Jørn Adam Møller, som er af af de tre direktører i Sydbanks direktion, en tale.

“Tillykke med de 40 år i Sydbank, hvor vi er rigtig glade for dig med. Du har haft mange funktioner gennem alle årene og for 14 år siden blev du områdediretkr. Du har vist, der er karriereveje i Sydbank og du kender alle de funktioner, der er i banken”, sagde Jørn Adam Møller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fik også sat ord på Bente Holm Skylvads måde at være leder på:

“Du leder både opad og nedad, så er der nogle ting, som du synes skal være anderledes, så siger du det højt. For eksempel var der nogle gebyrer, som du ikke syntes gav mening. I brochuren, hvor de var beskrevet, der skrev du: ‘Lad nu være’ og sådan blev det”, sagde Jørn Adam Møller.

Bente Rasmussen, der udover at at have tøjbutikker også er med i Sydbanks lokalråd, fik takket Bente Holm Skylvad for de mange møder, som altid finder sted i en god stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har ikke altid været enige, men det blev vi – og det foregik altid i en god tone”.

Rigtigt mange gæster

Der var dukket rigtig mange mennesker op til receptionen og blandt dem var Bent Jensen fra LINAK, som også havde hørt talerne.

“Det, som de sagde, det passer slet ikke, så du skal ikke tro på det”, sagde han med lune til Bente Holm Skylvad.

Du kan se billeder fra reception her.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...