Sydbank holdt ikke aftaler med Finansrådet

10. december 2013 Erhverv

Sydbank indrømmer nu den fejl, som forleden førte til at man måtte lave en ekstraordinær nedskrivning med en halv milliard kroner.

Sydbank vurderede ikke risiko ved landbrugslån rigtigt.

Sydbank vurderede ikke risiko ved landbrugslån rigtigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Banken brugte i forbindelse med risikovurderingen af engagementer i landbruget en anden model end den Finanstilsynet forlangte brugt.

– Der hvor der foreligger en fejl, det er i relation til når vi værdiansætter driftsaktiver indenfor landbrug, hvor vi har brugt en anden model end den, vi havde aftalt med finanstilsynet og det er en klar fejl fra vores side, siger Sydbanks direktør, Karen Frøsig.

Banken forklarer, at der er foretaget organisatoriske ændringer i bankens kreditafdeling for at sikre, at fejlen ikke gentager sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...