Sydbank holdt ikke aftaler med Finansrådet

10. december 2013 Erhverv

Sydbank indrømmer nu den fejl, som forleden førte til at man måtte lave en ekstraordinær nedskrivning med en halv milliard kroner.

Sydbank vurderede ikke risiko ved landbrugslån rigtigt.

Sydbank vurderede ikke risiko ved landbrugslån rigtigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Banken brugte i forbindelse med risikovurderingen af engagementer i landbruget en anden model end den Finanstilsynet forlangte brugt.

– Der hvor der foreligger en fejl, det er i relation til når vi værdiansætter driftsaktiver indenfor landbrug, hvor vi har brugt en anden model end den, vi havde aftalt med finanstilsynet og det er en klar fejl fra vores side, siger Sydbanks direktør, Karen Frøsig.

Banken forklarer, at der er foretaget organisatoriske ændringer i bankens kreditafdeling for at sikre, at fejlen ikke gentager sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...