Sydbank holdt ikke aftaler med Finansrådet

10. december 2013 Erhverv

Sydbank indrømmer nu den fejl, som forleden førte til at man måtte lave en ekstraordinær nedskrivning med en halv milliard kroner.

Sydbank vurderede ikke risiko ved landbrugslån rigtigt.

Sydbank vurderede ikke risiko ved landbrugslån rigtigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Banken brugte i forbindelse med risikovurderingen af engagementer i landbruget en anden model end den Finanstilsynet forlangte brugt.

– Der hvor der foreligger en fejl, det er i relation til når vi værdiansætter driftsaktiver indenfor landbrug, hvor vi har brugt en anden model end den, vi havde aftalt med finanstilsynet og det er en klar fejl fra vores side, siger Sydbanks direktør, Karen Frøsig.

Banken forklarer, at der er foretaget organisatoriske ændringer i bankens kreditafdeling for at sikre, at fejlen ikke gentager sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...