Sydbank opgraderer i Sønderborg

28. oktober 2020 Erhverv
Sydbank. Pressefoto
Sydbank. Pressefoto

Sydbanks filial i Sønderborg bliver igen til områdehovedkontor. Med opgraderingen følger et endnu stærkere fokus på den gode relation til kunderne i et af bankens kerneområder.

Sydbank er født i Sønderjylland, og Sønderborg har traditionelt set været arnested for en stor del af bankens aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en periode har bankens filial på Jernbanegade været drevet som filial med fælles ledelse i Aabenraa – men nu skal Sønderborg igen have sit eget områdekontor.

Det skriver Sydbank i en pressemeddelelse.

”Jeg glæder mig helt vildt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunderne kommer til at opleve en helt ny-renoveret bank og et super dedikeret og stærkt hold. Vi er et stort hus med mange rådgivere, så når man kommer her, vil man også opleve, at her er meget viden samlet på et sted”, siger områdedirektør Bente Skylvad, der har drevet filialen i 10 år.

Områdekontoret samler kompetencerne

Med betegnelsen områdekontor følger både større beslutningskraft og flere specialister, så mange funktioner er samlet under samme tag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det får betydning for kunderne, siger Bente Skylvad, og tilføjer:

”Det betyder, at vi kan yde en endnu hurtigere og bedre service – også i de mere komplekse sager. Sydbank er en bank, der både er stor nok til at have alle de rigtige kompetencer – og nærværende nok til at være helt tæt på kunderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er et stærkt, fagligt, finansielt sted. Og det ser jeg frem til at kunne bygge endnu mere på i fremtiden”, lyder det fra områdedirektøren, som også selv bor i byen.

”Og det er vigtigt. Vi bor her alle sammen; vi i kender området og menneskene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har en stærk tradition for at være massivt til stede – Sydbank er byens bank, og det skal vi blive ved med at være”, siger Bente Skylvad.

Område Sønderborg i Sydbank svarer geografisk til Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Status som områdekontor er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...