Sydbanks eksperter kommer tæt på lokale kunder

10. november 2020 Erhverv
Bente Holm Skylvad
Bente Holm Skylvad

Sydbank er født i Sønderjylland – og Sønderborg har traditionelt set været arnested for en stor del af bankens aktiviteter. I en periode har bankens filial på Jernbanegade været drevet med fælles ledelse i Aabenraa – men nu skal Sønderborg igen have sit eget områdekontor.

“Det kommer til at gavne vores mange kunder og også personalet”, siger områdedirektør Bente Holm Skylvad fra Sydbank i Sønderborg.

Blandt andet vil kunderne opleve, at der er specialister i huset, eksempelvis vil der fremover være hele fire investeringsrådgivere at finde i huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med andre ord, så kommer vores investeringsrådgivere tættere på de lokale kunder og på de medarbejdere, der allerede er i filialen”, siger Bente Holm Skylvad og tilføjer:

“Det betyder også, at vores kunder kan få gode råd fra eksempelvis pensionsrådgivere om opsparing, forsikring og udbetalingsdelen, når de kommer indenfor i Jernbanegade”.

Sydbank i Sønderborg bliver en fuld-service-bank.

Tættere på erhvervslivet

Sydbank er Danmarks tredjestørste erhvervsbank.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og når det gælder erhverv, så har vi det hele og vi kan servicere alle virksomheder”, siger områdedirektøren.

“Vi har fire rådgivere, som er eksperter i at hjælpe små og mellemstore virksomheder og så har vi to seniorerhvervsrådgivere til de større virksomheder”.

Bente Holm Skylvad fortæller, at lokalkendskab er vigtigt.

“Vi ved, hvad der rører sig i byen og oplandet og det betyder, at vi har lettere ved at rådgive vores kunder. Vi er både store og stærkt lokale – og vi har vide beføjelser”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Iøvrigt er Sydbank alene om at have en filial i Gråsten, hvor de naturligvis vil arbejde målrettet for, at byens indbyggere vil benytte Sydbank som bank, som et led i at være lokalt tilstede.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Film om LGBTQ+ i Sønderborg får premiere i Kinorama

8. februar 2023 Kultur

En ny dokumentarfilm om LGBTQ+ miljøet i Sønderborg får nu premiere i byens biograf, Kinorama, tirsdag den 21. februar klokken 18.00. Filmen hedder Forenet i Mangfoldighed, og du har kun den ene chance for at se filmen i biografmørket og møde instruktøren. Der er nemlig tale om en særlig forestilling. I filmen går instruktør og […]

Læs mere...