Syddanmark: GF-forsikring returnerer 42 millioner

6. marts 2015 Erhverv

Har man egen bil og er forsikret hos GF Forsikring i Kollund, Tønder og Sønderborg, er der grund til at glæde sig ekstra meget i disse dage. Sønderjyderne har nemlig kørt så godt, at der kom overskud på bilskaderegnskabet i 2014.

“Det gode skaderegnskab kommer bilisterne til gode, for i GF er det kunderne og ikke aktionærerne, som deler årets overskud på bilforsikringen”, siger Svend Anker Petersen, der er formand for GF Grænsen, og understreger, at man også får penge retur, selvom man har haft en skade i årets løb.

Artiklen fortsætter under annoncen

GF-bilisterne i Region Syddanmark kan se frem til at dele i alt 42 millioner kroner. Det svarer til at kunderne får 16 procent af forsikringspræmien for 2014 retur.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...