Syddansk Håndværkerservice fra Nordborg er regionens bedste gulvafsliber

15. november 2019 Erhverv

I den seneste tid har håndværkere over hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er den bedste gulvafsliber og valget i Syddanmark er faldet på Syddansk Håndværkerservice.

Fra den 19. august til den 29. september har brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk Prisen 2019. Resultatet er blevet 73 vindere fordelt på seks regioner i udvalgte brancher.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt vinderne er Syddansk Håndværkerservice fra Nordborg, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som “Region Syddanmarks bedst anbefalede gulvafsliber”.

Administrerende direktør Martin Hansen driver i dag Syddansk Håndværkerservice i Sønderjylland med hovedsæde i Nordborg sammen med sin kæreste, Galina Jørgensen, administration og marketing og virksomheden tilbyder i dag, ud over gulvafslibning, også services som tømrer-, murer-, maler-, havearbejde samt rengøring. I nuværende form har virksomheden kun eksisteret i lidt over et år, men har allerede på nuværende tidspunkt seks ansatte og er hastigt i vækst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Martin Hansen er naturligvis glad for prisen og udtaler stor stolthed ved at have vundet: – Når man hver dag arbejder benhårdt for at gøre sig fortjent til at være blandt de bedste i faget,er det en ære at blive anerkendt for sine bestræbelser. Vi er startet ud med en vision om at videreføre en familieejet gulvservice virksomhed fra Sjælland til 2. generation i familien. Da den tidligere generation har været kendte for deres utrolige flotte håndværk i hele branchen, samt været en tro samarbejdspartner for større virksomheder, var det naturligt for os at gulvafslibning fortsat er en kerneydelse i vores virksomhed, bl.a. for at hylde min fars talent og kvalitet inden for gulvservice.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange års erfaring fra en helt tidlig alder gør, at Martin Hansen har gulvarbejdet i blodet, og det er derfor, at det betyder ekstra meget at vinde Håndværker.dk Prisen 2019 i kategorien Gulvafsliber.

”Vi har været velsignet med mange dejlige kunder, der flinkt har anbefalet os videre, og det er gået utroligt stærkt. Det har resulteret i at vi nu kan varetage større opgaver, takket værd vores flittigt voksende fantastiske team”, siger Galina Jørgensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

At netop anbefalinger har en stor betydning, understreges også af Bolius Boligejerundersøgelsen fra 2018, hvor op til 40 procent af de spurgte svarer, at det er vigtigt for dem, at de har fået håndværkeren anbefalet, eller at de har kendskab til virksomheden i forvejen, når de vælger en håndværker.

På landsplan er der blevet givet over 3000 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk og det har været med til at danne ramme om kåringen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Kultur, Nordborg

Elstrup-Elstrupskov er Årets Landsby i Sønderborg Kommune.  

17. maj 2022 Kultur

Julearrangement, affaldsindsamling, multifest og opsætning af en ny badebro. Det var nogle af de aktiviteter, der gav fællesskab og livskvalitet i Elstrup-Elstrupskov i 2021. En enig dommerkomité har derfor valgt at pege på Elstrup-Elstrupskov som Årets Landsby i Sønderborg Kommune. Når Sønderborg Kommune kårer Årets Landsby, kigger dommerkomiteen på, om landsbyen tør tænke nyt, tør […]

Læs mere...