Syddansk Vækstforum: Industri 4.0 skal styrke syddanske virksomheder

21. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Syddansk Vækstforum sætter gang i en stor indsats, der skal hjælpe de syddanske service- og produktionsvirksomheder med at få taget hul på udfordringerne i Industri 4.0.

Det er vigtigt for de syddanske virksomheders fremtidige overlevelse, at de er parate til omstilling.

Industri 4.0 handler om at integrere den digitale og virtuelle verden med den fysiske produktion, hvilket skaber nye muligheder ikke kun for produktionsvirksomheder, men i høj grad også for servicevirksomheder, skriver Syddansk Vækstforum i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er tale om teknologier og løsninger, som ved hjælp af data og databehandling forbinder den fysiske og virtuelle verden i systemer, så for eksempel avancerede, selvstyrende robotter kan samarbejde og arbejde side om side med mennesker. Ny avanceret hardware og software med bl.a. sensorer og Big Data gør det samtidig muligt at kommunikere med kunder på nye måder, at håndtere kundeforespørgsler hurtigt og effektivt og levere nye serviceydelser, der er tilpasset den enkelte kunde.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...