Syddanske ambulancestationer på plads

30. april 2015 Erhverv

BIOS skal fra september køre de syddanske ambulancer på Fyn, i Sydvestjylland og i Sønderjylland, og Responce skal køre ambulancerne i Trekantområdet. For at ambulancerne kan nå hurtigt frem i alle dele af regionen, har Region Syddanmark bestemt, at ambulancerne skal rykke ud fra 41 stationer jævn fordelt over hele regionen. Til hver station er der præcise krav til placering. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/10/politi11.jpg”>politi1

I de seneste måneder har BIOS og Responce arbejdet på at finde lokaler. Det er nu lykkedes, og nu har Region Syddanmark så godkendt placeringen af den sidste af de 41 stationer, der fordeler sig med 13 på Fyn, 13 i Sydvestjylland , ni i Sønderjylland og seks i Trekantområdet.

“Så kan vi sætte flueben ved endnu én af de mange ting, som skal på plads i forbindelse med at BIOS og Responce overtager ambulancekørslen i Region Syddanmark. Der er selvfølgelig mange forberedelser, når man skal overtage så stor en opgave, og jeg synes at mange af enkeltelementerne efterhånden falder på plads”, siger formanden for det præhospitale udvalg i Region Syddanmark, Thyge Nielsen.

De sønderjyske ambulancer kommer til at rykke ud fra stationer i følgende byer: Haderslev, Løgumkloster, Skærbæk, Sønderborg, Tinglev, Toftlund, Tønder, Vojens, Aabenraa.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk