SydTerapi tilbyder både sygdomsbehandling og wellnes

28. januar 2020 Erhverv

Ansigts-refleksions-terapi er en terapiform, der minder rigtigt meget om zoneterapi, hvor behandlingen foregår ved hjælp af tryk på fødderne.

“Men jeg trykker i ansigtet i stedet og årsagen er, at der er hele 564 punkter i ansigtet, som er forbundet med andre dele af kroppen – og det er en behandlingsform, der virker”, siger ejeren af SydTerapi på Dybbøl Bygade, Lykke Bysted.

Behandlingen kan for eksempel hjælpe mod smerter.

“Og så er det også godt for psyken at få en behandling – også når det bare handler om ren wellnes”, siger Lykke Bysted til SønderborgNYT. Hun fortæller, at krop og psyke hænger sammen, så det er ‘det hele menneske’ hun har sit fokus på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så har du lyst til wellnes eller er du småstresset, har smerter eller andre specifikke udfordringer, så kan du ringe til Lykke Bysted og SydTerapipå telefon 6058 6660.

“Det er flere år siden, jeg tog uddannelsen til at give behandlingerne og i maj 2019 åbnede jeg min klinik”, siger Lykke Bysted.

Læs mere om SydTerapi HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Uncategorized

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Uncategorized

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...