Sydtrafik skifter snart over til sommerkøreplanen

Snaert køres der efter sommerplanen. Foto: Ole Kæhler
Snaert køres der efter sommerplanen. Foto: Ole Kæhler
18. juni 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag den 30. juni er første dag med ændrede køreplaner for alle Sydtrafiks busser, der har tradition for at introducere nye køreplaner den sidste søndag i juni. I år sker der en del ændringer og i Sønderborg Kommune er det lokalruterne, du skal holde øje med.

Den gratis turistrute på Als 709 får en lille tilpasning, så det passer bedre med Universes åbningstider, og lokalruterne 722, 723, 741 samt 742 har alle fået mindre ændringer på deres ruteføring.

Det skriver Sydtrafik.

Artiklen fortsætter under annoncen

På rute 229 bliver der lavet skifte fra 229 til 223 på Sønderborg busstation på morgenafgangen. Skiftet er sikret på en måde, hvor busserne venter på hinanden ved eventuelle forsinkelser.  Samtidigt får rute 223 flere afgange i ferieperioderne, sådan at afgange, der lige nu er indstillet i skoleferierne, køres hele året i stedet. Det giver bedre forhold for de faste pendlere.

Der er også mindre ændringer på bybuslinjerne 1 og 3, og Sydtrafik opfordrer alle til at tjekke deres rejse på Rejseplanen.dk eller finde deres køreplan på www.Sydtrafik.dk.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...