Sygehusene: Sygeplejersker med tørklæde er mere et politisk end et reelt problem

30. november 2016 Politik

Sygeplejersker med tørklæde er et større politisk problem end det er et reelt problem. Det er den entydige konklusion fra de tre sygeplejefaglige direktører på Sygehus Lillebælt, Sygehus Sønderjylland og Sydvestjysk Sygehus.

TV Syd talte tirsdag med de tre direktører og kun på Sydvestjysk Sygehus har de enkelte gange oplevet patienter, som ville undgå at blive behandlet af en sygeplejerske med tørklæde.

“Vi hører slet ikke fra vores patienter, at de er utilfredse med at blive behandlet af kvinder med tørklæde. Så det oplever vi slet ikke som et problem. Jeg synes mere det er en politisk diskussion end et reelt problem. Vi oplever det slet ikke”, siger Grete Kirketerp, sygeplejefaglig direktør, Sygehus Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere har desuden påpeget det hygiejniske i at sundhedspersonalet dækker håret til.

I regionsrådet har Dansk Folkeparti forsøgt at forbyde sygeplejersker bære tørklæde.

Læs mere om den sag HER

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...