Sygeplejersker i Sønderborg Kommune udtages til strejke

3. august 2021 Erhverv

Fra 31. august vil 315 ekstra sygeplejersker skulle nedlægge arbejdet og tage del i den strejke, der har været i gang siden midten af juni.

De seneste tre uger er der blevet udtaget henholdsvis 702, 225 og 215 sygeplejersker. Dertil kommer de cirka 5000 sygeplejersker, der har været udtaget til strejke siden konfliktens start.

”Det gør altid ondt, når sygeplejerskerne strejker, fordi vi ikke kan undgå, at det også går ud over borgere og patienter. Derfor håber jeg også, at de, der sidder med nøglen til en løsning, efterhånden har forstået alvoren”, siger Grete Christensen, der er formand for Dansk Sygepleje Råd, DSR, i en pressemeddelelse, hvor optrapningen bliver annonceret.

Artiklen fortsætter under annoncen

I pressemeddelelsen skriver DSR, at det særligt er sygeplejerskerne i kommunerne, der bliver ramt denne gang.

I Region Syddanmark rammes blandt andre Sønderborg og Aabenraa.

De udtagne sygeplejersker er stort set alle fra visitationsafdelinger eller hjemmesygeplejen og har ansvar for overgangene fra sygehus til kommune, oplyser DSR.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...