Markedsdage: Sygeplejeskolen kigger efter kommende studerende

10. juni 2022 Erhverv

Gemmer der sig en sygeplejerske i dig, og vil du gerne vide mere om uddannelsen og jobmulighederne som sygeplejerske, så har du nu rig mulighed for at høre mere om faget på Markedsdagene i Sønderborg.

Det er sygeplejeskolen i Aabenraa, der står klar på Jernbanegade med formidling og praktiske informationer om professionsuddannelsen til sygeplejerske.

I teltet kan du deltage i en konkurrence om biografbilletter samt teste din viden om uddannelsen ved at tippe en ti’er.

“Uddannelsen til sygeplejerske er en professionsbachelor, der tager tre et halvt år, og den veksler imellem teoretisk undervisning og praktikker igennem hele forløbet.” fortæller Corinne-Kelly Valentin, der er sygeplejestuderende på fjerde semester. Hun fortæller videre, at antallet af ansøgere er faldet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg ved ikke, hvor meget”, siger hun./ds

Her kan du SE BILLEDER FRA MARKEDSDAGENE.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...