Sygeplejeskolen: Signalforvirring fra Carl Holst

25. marts 2014 Debat

Frontkæmper for Sygeplejeskolen Mogens Jensen, skriver:

Signalforvirring fra regionsrådsformanden. Kortere kan det ikke siges. Carl Holst, dit debatindlæg i Jyllands Posten 19-03-2014 var flot. Regeringens topfolk får hug for at opføre sig som embedsmænd der fører en teknokratisk politik, fremfor en

Hvad mener Carl Holst?

Hvad mener Carl Holst?

Artiklen fortsætter under annoncen

holdningspræget politik. Noget du mener fører til politikerlede. Politikerne skal stille de frække spørgsmål, sætte borgerne i centrum og udfordre embedsværket, fortsætter du. Du konkluderer, at det er politikerne som skal vælge den politiske løsning, og bagefter stå på mål for beslutningen, at politikernes job er at træffe valg og at de skal stå ved deres holdninger, hvis de har nogen. Tak for det.

Og tak for at du i sin tid udtalte at Sygeplejeskolen skal blive i Sønderborg. Det standpunkt viste at du har holdninger. Vi var mange der forventede at du ville stå ved det synspunkt. Det er visionært at uddanne sygeplejersker i et universitetsmiljø på Alsion og i et nærområde der har så meget at byde på. Oven i købet er din vision blevet underbygget af et flot økonomisk og fagligt tilbud fra Sønderborg Kommune, et tilbud der til fulde fremmer den campusstrategi, som UC Syd arbejder ud fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som regionsrådsformand er man valgt til at tage beslutninger. Det er man også som bestyrelsesformand i UC Syd. Derfor undrer det, at du nu erklærer dig inhabil i afgørelsen om sygeplejeskolens fremtidige placering. Det kan hverken vi som borgere i Regionen, eller bestyrelsen i UC Syd være tilfredse med. Hvis du er inhabil i bestyrelsen er du det så også i Regionsrådet? Har du til sinde at løbe fra din tidligere holdning, har du til sinde at undlade at tage stilling overhovedet?

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...