Symfoniorkestret fik solgt pænt mange store og små Alsionpakker

Dagen var også med musik. Foto: Ole Kæhler
Dagen var også med musik. Foto: Ole Kæhler
18. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag blev programmet for den kommende sæson med Sønderjyllands Symfoniorkester præsenteret og flere af de ansatte i orkestrets administration sagde, der er var kommet flere gæster i Kunstnerfoyeren end, der plejer.

Der blev også solgt årskort, Alsionpakker, til orkestrets koncerter og musikchef Adam Stadnicki sagde til SønderborgNYT, der især var ét par, som havde overrasket ham.

“De havde taget turen helt fra Herning til Sønderborg for at købe årskort. Det kom bag på mig. Den ene af dem har sin far boende i Sønderborg, men det er alligevel lidt af en tur”.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mange gæster blev budt på et glas bobler, kaffe og kage.

“Og så spillede nogle af os fra administrationen, så folk ser, at vi altså kan mere end bare at sidde bag en computer”, sagde musikchefen.

Sæson 24/25 vil hylde kvinderne på podiet og den bringer orkestret helt om på den anden side af kloden på turné med nordisk musik til Japan.

For dem, der elsker de store symfonier, spiller orkestret musik af Rakhmaninov, Tjajkovskij og Beethoven. Men orkestret byder også på mange koncerter, der rammer den bredere smag:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Til dem, der elsker folkemusik og jazz, kan vi denne sæson stolt præsentere orkestret på Tønder Festival, samt koncerten Nordisk Jul med Harald Haugaard og Helene Blum. Benjamin Koppel kombinerer jazz med oplæsning af Sofie Gråbøl blandet sammen med symfonisk musik komponeret af Anders Koppel i vores bogkoncert Annas Sang”, fortalte musikchefen.

Det er ikke alene programmet, der er nyt. Den garvede koncertgænger har sikkert hørt om årskortet, Alsionpakken – en populær pakkeløsning med god rabat. Som noget nyt i denne sæson tilbyder orkestret to forskellige Alsionpakker: ‘Den stoe’ med 12 koncerter og ‘Den bette’ med syv koncerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsionpakkerne er også sat online til salg via symfoniorkestrets hjemmeside.

Salget af løssalgsbilletter og billetter med flexrabat – online og fysisk – åbner onsdag den 24. april fra kl. 10.00.

Her er der billeder fra Kunstnerfoyeren.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...